Първоначалното изтегляне на Администрацията по храните и лекарствата на САЩ

...
Първоначалното изтегляне на Администрацията по храните и лекарствата на САЩ
Коментари Харесай

FDA разширява изземването на пъпеш, след като инфекциите със салмонела се удвоиха за една седмица

Първоначалното евакуиране на Администрацията по храните и медикаментите на Съединени американски щати включва цялостен пъпеш от марката Malichita, авансово нарязан пъпеш от марката Vinyard и цялостен пъпеш и артикули от авансово нарязани плодове на ALDI. Целите пъпеши на марката Rudy и авансово нарязаните пъпеши на марката Rudy и марката Freshness Guaranteed и марката RaceTrac се причислиха към листата в петък.

Здравните чиновници споделят, че всеки, който е купил изтеглените плодове, би трябвало да ги изхвърли и да измие повърхностите, които са ги докоснали, с парещ сапунен разтвор вода или в съдомиялна машина.

Повечето хора, инфектирани със салмонела, развиват диария, тресчица и стомашни конвулсии в границите на шест часа до шест дни след консумация на храна, инфектирана с бактерията. Болестите нормално не престават четири до седем дни. Уязвимите хора, в това число деца, хора на възраст над 65 години и хора с отслабена имунна система, могат да развият тежки болести, които изискват медицински грижи или х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР