Лиам Галахър осинови куче, спасено в Тайланд, след като молбата шокира убежището

...
Първоначално г-н Харбисън, който има стотици хиляди последователи в социалните
Коментари Харесай

Първоначално г-н Харбисън, който има стотици хиляди последователи в социалните медии, си помисли, че това вероятно е измама или приятелите му си правят шега.

„Името във формуляра беше Лиъм Галахър, но реших, че това очевидно не е той“, каза той.

„След това следващият ред беше професия и беше „певец“ . Мислех, че приятелите ми взимат п***а. Но го проверих още малко и всичките му данни се събраха."

Според г-н Харбисън, Галахър е приложил обичайния начин чрез формуляр на Google , както правят стотици други.

Ако са останали някакви съмнения, всички те са били разсеяни, когато той се присъедини към видео разговор с певеца на Wonderwall, за да провери дали той и домът му са подходящи за приемане на Buttons, както е стандартно за всички кандидати.

Крави раниха трима души близо до плажа - докато човек беше транспортиран с хеликоптер до болница

„Направих интервюта с него и неговата прекрасна жена," каза той.

"Те имат котки и просто наистина искаха куче. Те ме следват в социалните медии и искаха Buttons."

Той добави, че не знае дали Gallagher ще промени името на Buttons.

Споделяне на видеоклип в X, преди известен като Twitter, под мелодията на хита Stand By Me на Oasis от 1997 г. и със снимки на семейство Галахър, играещо с бутони, г-н Харбисън каза, че смелото кученце е „ударило джакпота“.

„От това, че е захвърлен в тай джунгла за това. Не можахте да го измислите, Бътънс", написа той в публикацията си - която беше споделена и от Галахър.

"Ти го направи, смело момиченце. Тя е в сигурни ръце [с] Лиъм Галахър."

Прочетете повече:
Ноел Галахър казва, че последният албум му е помогнал с развода
Зевс, най-високото куче в света, почина

Бътънс беше изоставен само на пет месеца, защото „не беше достатъчно сладък“, каза г-н Харбисън, и прекара три месеца в убежището си Хепи Дого, което се намира на остров Кох Самуи.

Първоначално тя беше уплашена и объркана, добави той, и й отне известно време, за да приеме убежището, докато другите кучета първоначално станаха териториални.

Но тя постепенно позволи на г-н Харбисън да се приближи достатъчно, за да разхлаби нашийника й и вземете я като една от тях.

Убежището сега е дом на 800 кучета, след като започна с 80 преди две години, когато г-н Харбисън, 43, каза, че е започнал да се възстановява от проблеми с алкохола.

„Отглежда се органично, откакто започнах. Имах срив от алкохола и се озовах в болница и открих, че – поради липса на по-добра дума – помагам на кучетата“, каза той.

Г-н Харбисън, който е родом от провинция Тайрон в Северна Ирландия , е написал книга „Надежда“ за това какво са го научили уличните кучета за живота.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР