Първоначалната версия е, че става дума за неуспешен опит за

...
Първоначалната версия е, че става дума за неуспешен опит за
Коментари Харесай

Разследват убийството на 37-годишен българин в Южна Италия

Първоначалната версия е, че става дума за несполучлив опит за кражба, по време на който е бил ударен с дървен предмет по главата
Италианските управляващи проверяват убийството на 37-годишен служащ от български генезис в покрайнините на Санта Кроче ди Маляно, област Молизе, заяви уеб сайтът на телевизия .

Мъжът бил открит тежко ранен в главата пред портите на една от фермите в региона, до микробус с отворени порти. Имал обширна рана на слепоочието, за която се допуска, че е нанесена с дървен кол.

Открили го военни от близкото отделение. Извикали " Бърза помощ " незабавно, само че мъжът умрял в колата за спешна помощ напът за болничното заведение в град Термоли.

Властите са отвели за разпит в сектора в Ларино хората, които са се намирали по това време във фермата. По техни думи нямат нищо общо със случая. 

Подозренията са, че жертвата е била хваната да влиза с щурм във фермата за кражба и е била нападната с кол или дървена бухалка.

В миналото 37-годишният българин е работил на променлив контракт в земеделска плантация в Санта Кроче ди Маляно, до град Кампобасо.

Разследването на убийството се координира от заместник-прокурора на Ларино Мариана Мео, която е разпоредила аутопсия, и е поверено на карабинерите от проверяващото звено на провинция Кампобасо, дружно с военните от поделенията в Ларино и Санта Кроче ди Маляно.

Засега са изключени връзки с проведената престъпност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР