ПЪРВО ВЪВ FOX: Консервативен лидер на латиноамериканската общност се стреми

...
ПЪРВО ВЪВ FOX: Консервативен лидер на латиноамериканската общност се стреми
Коментари Харесай

Лидерът на латиноамериканската общност събира големи пари в стремежа си да прехвърли контролираното от демократите гранично място в Конгреса

ПЪРВО ВЪВ FOX: Консервативен водач на латиноамериканската общественост се стреми да трансферира следен от демократите конгресен окръг, който се намира на територията на Съединени американски щати. граница с Мексико разгласи в понеделник, че е събрала голяма сума пари, с цел да усили кандидатурата си.

Според нейната акция, някогашният републиканец Майра Флорес, която за малко представляваше 34-ия конгресен окръг на Тексас от 2022-2023 година, събра над $970 000 от 16 617 неповторими донори във всичките 50 щата през 4-то тримесечие на 2023 година

„ Поразен съм и съм необикновено признателен за продължаващото изтичане на поддръжка за нашата акция. Гласоподавателите в Долината Рио Гранде и страната знаят, че южната ни граница е злополука, незаконната имиграция е отвън надзор и демократи като Джо Байдън и Висенте Гонзалес са само отговорни “, сподели Флорес пред Fox News Digital.

Тогава представителят Майра Флорес (R-TX) приказва на панел на конференцията за консервативно политическо деяние, извършена в Hilton Anatole на 5 август 2022 година в Далас, Тексас. (Брандън Бел/Гети изображения)

„ Ние работим всеки ден, с цел да споделяме нашето обръщение за обезпечаване на границата, понижаване на разноските за фамилиите, възстановяване на образованието и опазването на здравето и възобновяване на величието на страната ни - и тъкмо това ще направя в първия ден, когато си върнем това място и сложим хора от TX-34 още веднъж отпред “, добави тя.

Флорес беше определен за първи път в Конгреса през юни 2022 година на специфични избори, с цел да запълни празно място, историческа победа в обичайно настроеното към демократите испаноговорящо болшинство район по продължение на южната граница.

Тя обаче беше победена по-късно същата година след преразпределението на Тексас след преброяването през 2020 година, когато беше принудена да се кандидатира против настоящия представител на демократите Висенте Гонзалес на междинните избори през 2022 година

Представител Висенте Гонзалес, D-Тексас, слиза по стълбите на Камарата след гласоподаване в Капитолия в четвъртък, 15 септември 2022 година (Бил Кларк/CQ-Roll Call, Inc посредством Getty Images)

Флорес я разгласи желание да провокира още веднъж Гонзалес предишния юни и остава гласен по въпроси, свързани с граничната рецесия и испаноговорящата общественост в Южен Тексас, която съгласно нея е изоставена от Демократическата партия.

Тя се изправя против редица други претенденти в републиканските първоначални избори, в това число доктор Лаура Сиснерос, онколог и някогашен демократ, някогашен претендент за Конгреса Мауро Гарза и Грегъри Кънкъл-младши.

Изборните анализатори значително дават на демократите преимущество в конкуренцията, само че не е взето значимо изследване.

Брандън Гилеспи е асоцииран редактор във Fox News. Последвайте го на X в @BGillespieAL.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР