Първо в Лондон, след това в Брюксел и Страсбург. Това

...
Първо в Лондон, след това в Брюксел и Страсбург. Това
Коментари Харесай

Първо в Лондон и после в Страсбург, обяви Юнкер пред ЕП и нарече Брекзит губене на време

" Първо в Лондон, по-късно в Брюксел и Страсбург ". Това разгласи ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер пред Европейския парламент по време на спор за Брекзит, написа " Гардиън ".

Той означи, че първо съглашението за Брекзит би трябвало да бъде прокарано в Камарата на общините, а по-късно в Европейския парламент и Брюксел.

Брекзит е " губене на време и сила ", безапелационен е той.

Истина е, че съм наскърбен от това, че през този мандат толкоз доста време беше отделено за Брекзит, сподели Юнкер и добави, че си е мислил, че е по-важно по какъв начин този съюз може да усъвършенства живота на жителите.

" Винаги ще скърбя за решението на Англия да напусне Европейски Съюз, само че минимум може да се погледнем в очите и да кажем, че ние направихме всичко по силите си, с цел да подсигуряваме, че това овакантяване ще стане подредено ", означи ръководителят на Европейската комисия.

Евродепутатите го приветстваха, откакто той добави, че депутатите в английския парламент първи ще би трябвало да ратифицират договорката, а по-късно евродепутатите: " Първо в Лондон, а по-късно в Страсбург ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР