Първо трябваше да се случи официалната част по връчване на

...
Първо трябваше да се случи официалната част по връчване на
Коментари Харесай

Балабанов: От БСП имат нелеката задача да обединят останалите партии


" Първо трябваше да се случи формалната част по връчване на мандата вчера и по-късно да стартират полемиките. Очакваме публична покана и тогава ще се отзовем на масата на договарянията ". Това  съобщи в ефира на Българска национална телевизия Станислав Балабанов от " ".

" Днес ще започват диалозите с " ", най-малко по този начин чухме от медиите ", добави той.

" Ще излъчим преговорен екип, тъй че диалозите да се случат по най-добрия начин. От БСП имат нелеката задача да обединят останалите представители на партиите. Важно е да имаме ясна стратегия за дейности, тъй като обществото към този момент не търпи това състояние ", съобщи той.

" Отговорност на е кого ще поддържа за министър-председател, мъчно е да изберем най-харесвания, само че ще се обединим към този модел, с цел да изберем най-хубавото. Ние ще разясняваме и ще използваме като фундамент логиката на трите партии. Трябва дружно да вървим в една поскока ", безапелационен е той.

" В полоитиката избираш по-малкото неприятно, не си застрахован какво ще стане след това ", счита още той. " Може след 6 месеца някой да е преситен с власт ".

" Не желаеме кабинет с и, вече видяхме какво направиха те. От избори не се опасяваме. Нашият шеф желае да работим, само че виждате какво се случва. Но не е в този момент моментът за избори, а и по-голямата част от обществото ни не желаят това, демонстрират изследванията.

 

" Безгрешни хора няма, беше доста тежка политическата среда, тази динамична конюнктура докара дотук ", добави Балабанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР