Първо, нека кажем,че още няма сделка, а само предварителен договор.

...
Първо, нека кажем,че още няма сделка, а само предварителен договор.
Коментари Харесай

Има ли ресурс сделката за ЧЕЗ да бутне кабинета? Цветанов отговори проговори ексклузивно по темата!

" Първо, дано кажем,че още няма договорка, а единствено прелиминарен контракт. В ръководството на ГЕРБ за тези 10 години ние не сме приватизирали нито една конструкция. " Това сподели Цветан Цветанов пред Цветанка Ризова в " Лице в лице " по bTV.

" Тази договорка е изповядана с прелиминарен контракт в Чехия и е сред две частни компании. От всичко което излезе могат да останат усещания за терзания, само че занапред ще се види дали има съответните средства и кои са източниците. Всичко ще бъде ясно след такава инспекция. Хубавото в тази обстановка е, че има съответно лице, а не офшорка. Докато не бъде тествано всичко от българските органи, не би трябвало пъкъл вършим изводи и страната ни може да бъде подложена на спекулации ", добави ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ.

" За тази договорка се приказва от доста време. Имало е и други участници. Много е забавна позицията на опозицията. Много остра реакция, която е много забавена. Можеше преди година да реагират по този начин. Много беше гневна отбраната на Българска социалистическа партия в позицията си, че тук има нещо неправилно ", изясни още той.

Ризова напомни, че Вътрешна македонска революционна организация са със същата декларация като Българска социалистическа партия и са срещу тази договорка. " За това ще има политически съвет, където ще вземем решение за оставката на Теменужка Петкова и кой ще вземе нейното място. Всичко зависи от инспекциите, които предстоят. Теменужка Петкова е извънредно виновна и не желае да бъде свързвана с тази договорка и да остави подозрение, че има пръст в нея ", заключи Цветанов.

На въпрос има ли запас тази договорка да бутне кабинета той отговори: Всичко зависи от инспекциите, които ще се се осъществят в най-близко бъдеще.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР