ПЪРВО НА FOX: Sen. Томи Тубервил, R-Ala., е водил разговори

...
ПЪРВО НА FOX: Sen. Томи Тубервил, R-Ala., е водил разговори
Коментари Харесай

Sen Tuberville казва, че „Тръмп разбира“, че изборът на училище ще бъде „централна точка“ на изборите през 2024 г.

ПЪРВО НА FOX: Sen. Томи Тубервил, R-Ala., е водил диалози с някогашния президент Тръмп по въпроса за избора на учебно заведение и родителските права, сподели той в изявление за Fox News Digital в сряда вечер.

Tuberville сподели, че някогашният президент „ схваща “ какъв брой огромен проблем ще бъде изборът на учебно заведение за родителите на тазгодишните президентски избори, защото държавните учебни заведения не престават да „ провалят “ възпитаници, макар разноските на Съединени американски щати повече пари на студент от множеството страни по света.

„ Говорих с президента Тръмп за това и считам, че това би трябвало да бъде огромна фокусна точка в изборите, “ сподели Tuberville.

„ Той го знае и че това ще бъде огромен фактор “, продължи той. „ И мисля, че родителите резонират с това. Последното нещо, което споделих на родителите, беше: Гласовете би трябвало да бъдат чути. И това би трябвало да се популяризира, не може да са дузина родители, а би трябвало да са родители в цялата страна. "

Сен. Томи Тубервил сподели, че някогашният президен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР