ПЪРВО НА FOX: Коалиция от 25 главни прокурори на щатите

...
ПЪРВО НА FOX: Коалиция от 25 главни прокурори на щатите
Коментари Харесай

Половината щати на САЩ се бунтуват срещу репресиите на EPA срещу колите с газ с голямо правно предизвикателство

ПЪРВО НА FOX: Коалиция от 25 основни прокурори на щатите подаде тъжба в четвъртък против администрацията на Байдън по отношение на последните екологични разпореждания ориентирани към излъчванията от газови коли и прокарването на електрически транспортни средства.

Ръководена от основния прокурор на Кентъки Ръсел Коулман и основния прокурор на Западна Вирджиния Патрик Мориси, обединението подаде тъжба против Агенцията за запазване на околната среда в Апелативният съд на Съединени американски щати за окръга на окръг Колумбия, като желае от съда да разгласи новите правила за противозаконни. Според документите наредбите на EPA постановат „ неработещи стандарти за излъчвания “ на пътнически коли и приблизително тежки транспортни средства.

„ Консервативните генерални прокурори натискат спирачките на радикалната зелена стратегия на президента Байдън, която употребява тежестта на федералното държавно управление да постанова скъпи електрически автомобили на фамилии, служащи и фермери “, сподели Коулман в изказване за Fox New...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР