Първо да сме наясно, че изобщо не одобряваме употребата на

...
Първо да сме наясно, че изобщо не одобряваме употребата на
Коментари Харесай

Стела и Tattstoner в софт порно

Първо да сме наясно, че въобще не утвърждаваме използването на опиати, било и марихуана. Възпяването пък въобще не ни кефи, само че освен в български песни, а като цяло. Американският рап е претъпкан от части, в които се приказва доста за трева, само че следствията са рискови за човешкото здраве, написа каналът Vbox7. 

Сега всъщност! Tattstoner и Стела, приятелката на Сандев, взеха, че записаха общо парче, което е озаглавено " Кралици на марихуаната ".

Стела от дълго време желае да пробие в музикалната промишленост, само че държеше да е с чалга. Сложи си и силикон, с цел да се получат нещата, само че не съумя. Сега ще се опитва в рап и ров стила, а компания ѝ прави най-популярната българка в OnlyFans, с която към този момент добре сме ви срещнали - Стефани (a.k.a Tattstoner). 

Двете мацки се сближиха по време на присъединяване им в YouTube шоуто " Къщата на инфлуенсърите ", което спря да се излъчва (не заради механически аргументи и мижав интерес, а финансови). Long story short, двете палавници изненадаха с общото си парче, към което (по някаква причина) има сериозен интерес. 

Видеото на моменти припомня на въведения към софт порно, само че пък Стела ни описа, че си мечтае след 10 години да е порно актриса.

Има самун в нея, а и Диана Габровска ще е по-възрастна тогава, евентуално ще се пенсионира. Tattstoner си е Tattstoner във видеото, нищо ново. Лириката няма да я обсъждаме, тук Папи Ханс би трябвало да направи дисекция на лирическия Аз и какво желае да каже... вероятно, в случай че е в положение и не е към този момент доста под равнището му това.

В мненията към парчето виждаме, че почитателите на инфлуенсърките са в възторг от креативния им напор (с лек аромат). " Убихте ги ", " Песента е яка, кефи ме подобен жанр. Ама като се замисля Стела какво беше преди, и какво е в този момент... ", " Бийтът е смъртоносен ", " Най-яката ария ", пишат още хората, които се кефят на парчето, което в действителност е част от провокациите, в които свете мацки се включиха. А, да... и Играта има присъединяване в песента. That's all.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР