Първият звънец утре ще удари за близо 59 хиляди първокласници.

...
Първият звънец утре ще удари за близо 59 хиляди първокласници.
Коментари Харесай

Вълчев: Първият звънец ще удари за близо 59 хиляди първокласници

Първият звънец на следващия ден ще удари за близо 59 хиляди първокласници.

Това заяви в Стара Загора министърът на образованието и науката Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009. В класните стаи ще влязат над 700 хиляди възпитаници и 89 хиляди преподаватели.

До през днешния ден родителите на над 250 деца са декларирали предпочитание да не посещават образователни занятия. За тях просветителното министерство е осигурило Център за отдалечено образование.
Невзаимодействието сред обособените паралелки като признатата мярка против разпространяването Коронавирус 19 дава опция да не се затваря образователното заведение при инфектиран възпитаник или преподавател, уточни просветителният министър.

По думите на министър Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009 България е избрала една от най-либералните форми за носенето на маски в образователните заведения. Той предлага учениците на бъдат по-често на открито, на двора на образователните заведения, а не по коридорите.

Няма мярка, която да не провокира дискусия в обществото, подготвени сме за спор. Така министър Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009 разяснява вероятните митинги против носенето на маски в образователните заведения.
Той дойде в Стара Загора за откриването на новата образователна година в Тракийския университет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР