Първият за годината турнир от Големия шлем е все по-близо.

...
Първият за годината турнир от Големия шлем е все по-близо.
Коментари Харесай

Ферер: Надал може да направи нещо невероятно в Австралия, ако се чувства добре

Първият за годината шампионат от Големия шлем е все по-близо. Australian Open ще се организира от 17 до 30 януари, а въпросителните преди началото на конкуренцията са към момента доста. Най-големият въпрос е дали международният номер 1 Новак Джокович ще пази купата си, само че скоро се чака развиване по тематиката.

Според някогашния номер 3 Давид Ферер, никога не трябва да бъде отписван и Рафа Надал от сметките. Ферер счита, че неговият съотечественик е изцяло кадърен да вдигне трофея в Мелбърн, стига да се усеща добре и да издържи физически на огромните натоварвания.

„ Ясно е, че всички смятат Джокович за огромния любимец и е изцяло обикновено това да бъде по този начин. Аз обаче чакам много завладяващи 2 седмици, в които всеки ще желае да се бори за своето място под слънцето. Ако би трябвало да приказваме за съществени кандидати за купата, аз никога не бих отписал Надал. Той може да направи нещо необикновено в Австралия, в случай че се усеща добре и е на 100 % “.

„ Ако всичко е наред и забележим Новак и Рафа в Мелбърн, считам, че на сърбина въобще няма да му е толкоз елементарно. Нека никой не зачертава Надал от любимците за трофея, тъй като през годините сме виждали на какво е кадърен “, разяснява испанецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР