Първият за годината тенис турнир от Големия шлем - Australian

...
Първият за годината тенис турнир от Големия шлем - Australian
Коментари Харесай

Бонус за тенис залози: Увеличена печалба за прогнозите ви на Australian Open

Първият за годината тенис шампионат от Големия шлем - Australian Open , е в разгара си, като българското присъединяване от страна на Григор Димитров към този момент е доста солидно. Вече видяхме и много изненади, в това число отпадането на Анди Мъри още в първия кръг, тъй че несъмнено страстите към най-интересния самостоятелен спорт са съществени сега.
По мотив Откритото състезание на Австралия уеб сайтът на Националната лотария - 7777.bg , предлага извънредно любопитен бонус за феновете на спортни залози.
Предложението е следното: Ако изиграете най-малко 3 тенис срещи (и при мъжете, и при жените) дружно в права колонка, то " Националната
лотария " ще изплати спомагателни 15% към чистата облага при положение, че познаете всички срещи от Вашата колонка. Минималният коефициент, който би трябвало да изберете за всяка една от срещите е 1.30. Повече за Бонуса за Australian Open може да научите на 7777.bg .
С течение на шампионата ще ви предоставим и нашите прогнози за първия шампионат от Големия шлем, като всички вести за Australian Open може да следите на Sportlive.bg .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР