Първият въпрос е как да започнете, обикновено началото е най-трудно.

...
Първият въпрос е как да започнете, обикновено началото е най-трудно.
Коментари Харесай

Искаш да си блогър? От къде да започнеш в три лесни стъпки?

Първият въпрос е по какъв начин да започнете, нормално началото е най-трудно. Стартирането единствено по себе си е просто, само че... в случай че притежавате някои вродени " гении " като умеене да създавате красиви фотоси и забавни текстове са от сериозна помощ. Ако писането е вашата буря и обич нещата ще се случат, не се тревожете.

Има литература, която ще ви насочи по какъв начин тъкмо да стартирате персонален блог и доста да увеличите средствата във сметката си до момента в който вършиме обичаните си неща. Това е предопределение, специалност и огромна отговорност. Не е елементарно, само че в случай че смятате, че го можете, действайте без съмнение!

Важното е да откриете защо ще пишете и какъв ще е вашият главен фокус. Трябва да давате на другите вашите персонални запаси, познания и умения в определената област, да сте доста търпеливи и да има на какво да ги научите. Едни учат другите по какъв начин да печелят и да спестят повече пари, други пишат за мода и практични препоръки, трети за кулинарни предписания и пътешестване. Темите са безчет, концентрирайте се в силата си.

 Искаш да си блогър? От къде да започнеш в три лесни стъпки? Pinterest

Ако желаете да започнете, следвате тези три осбновни стъпки, с цел да започнете блог или да развиете личен уеб уебсайт, който може да се трансформира във ваше занимание или мечтана специалност:

1. Изберете име на домейн

Бъдете изобретателни и истински. Името би трябвало да е примамливо, да звучи добре, да води до асоциацията, която ви подхожда и да притегля от ден на ден и повече ваши почитатели. Отделете време, с цел да изберете най-точното за вас, тъй като това е първото нещо, с което ще се асоциира работата ви.

2. Изберете уеб хост

Моят съвет е да изберете лесна конфигурация, обвързвана с платформата, която употребявате. Вземете поради и месечната цена, която ще плащате. Вашият уеб хост е мястото, където въвеждате името на домейна си и избирате ценовия проект за уеб хостинг. Той е и мястото, където цялата информация се събира и ставате формален притежател на уеб страница!

3. Изберете вашата съществена тематика

След като към този момент имате уеб страница, не забравяйте да се регистрирате и в обществените мрежи. Изберете персонален или бизнес профил, и заниманието продължава. Ако желаете да развивате бизнес чреч блоз блог, по-добрият избор е бизнес профил. Той ще ви даде повече благоприятни условия за развиване, връзка и реклама. Изберете вашата тематика, акценти и направете положително изложение на прогила.

 Искаш да си блогър? От къде да започнеш в три лесни стъпки? Pinterest

Следващите стъпки на вашия блог зависят от това по какъв начин желаете да го проектирате и в каква посока ще поемете. Но с горните три лесни стъпки сте сложили дълго чаканото начало на своя блог. Същинската работа е пред вас - дерзайте, творете и работете с убеденост. Успех!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР