Първият в историята на SKODA спортен SUV- KODIAQ RS, получи допълнително

...
Първият в историята на SKODA спортен SUV- KODIAQ
RS, получи допълнително
Коментари Харесай

ABT даде 270 конски сили на SKODA KODIAQ RS

Първият в историята на SKODA състезателен SUV- KODIAQ RS, получи в допълнение внимание от специалиста в региона на доработката на автомобили от портфолиото на VW Group- ABT Sportsline.

SKODA KODIAQ RS, който държи на легендарната писта Нюрбургринг за седемместен SUV модел, общоприетоо идва с четирицилиндров двулитров TDI дизелов biturbo мотор, който е в положение да генерира максимална мощност от 239 конски сили и максимален въртящ миг от 500 Нм. "Рекордът показва с какъв огромен потенциал разполага KODIAQ RS- ние надградихме тази отлична основа и увеличихме мощността още повече ", разяснява Ханс-Юрген Абт, управляващ шеф на ABT Sportsline.

След доработката от страна на тунинг компанията, двата индикатора на задвижващия елемент към този момент достигат респектиращите 270 конски сили и 540 Нм, а комбинацията му с роботизираната DSG предавателна кутия е гаранция за възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за само 7 секунди.

Освен на мотора, от ABT предлагат възможност за доработка и на окачването с дадено по-добро пътно държание в завой, специфични 20-цолови джанти и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР