Първият телевизионен дебат преди първичните избори на Републиканската партия“ в

...
Първият телевизионен дебат преди първичните избори на Републиканската партия“ в
Коментари Харесай

Тръмп няма да участва в дебати преди изборите: Знаете какво успешно президентство имах

Първият ефирен спор преди първичните избори на „ Републиканската партия “ в Съединени американски щати ще се организира без присъединяване на някогашния американски президент Доналд Тръмп, съобщи ДПА, като се базира на негово изказване в обществената му мрежа „ Трут соушъл “.

„ Обществеността знае кой съм и какво сполучливо президентство имах “, написа нощес Тръмп обществената мрежа, на която е съосновател.

„ ЕТО ЗАЩО АЗ НЯМА ДА УЧАСТВАМ В ДЕБАТИТЕ! “ – по този начин продължи Тръмп, изписвайки цялото изречение единствено с основни букви, като добави, че ще стои настрани освен от първия спор на републиканците тази сряда, само че и от по-нататъшните вътрешнопартийни телевизионни диспути на партията си.

Написаното нощес от Тръмп не е изненада. По-рано американски медии оповестиха, базирайки се на осведомени с въпроса, че той няма да участва и към този момент бе показал, че няма да взе участие, написа Българска телеграфна агенция.

Появиха се догадки дали вместо това Тръмп не има намерение да даде изявление за Тъкър Карлсън, уволненият насколо някогашен водещ в телевизия „ Фокс нюз “. Това би било обществено огорчение за Републиканската партия и за дясната телевизионна станция, отбелязва ДПА.

Губернаторът на Флорида Рон Десантис, някогашният вицепрезидент на Съединени американски щати Майк Пенс и някогашната губернаторка на щата Южна Каролина Ники Хейли са поканени за присъединяване в дебата. Първичните избори на Републиканската партия ще се проведат от януари до юни 2024 година, след което президентските избори ще бъдат през ноември.

Тръмп има безапелационна преднина в допитванията по отношение на първичните избори на републиканците. Засега наподобява, че правосъдните каузи против него не са навредили на някогашния наедрял предприемач в региона на недвижимите парцели. Тръмп е първият някогашен президент в историята на Съединени американски щати, който се изправя пред съда за хипотетични закононарушения. Срещу него има повдигнати десетки обвинявания.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР