Първият случай на новия коронавирус във Франция е от 27

...
Първият случай на новия коронавирус във Франция е от 27
Коментари Харесай

Първият случай на новия коронавирус във Франция е от 27 декември 2019 г.

Първият случай на новия ковид във Франция е от 27 декември 2019 година , заяви Ив Коен, шефът на интензивното поделение в болница Avicenne в Париж, в изявление за локалната медия BFMTV.
 Франция мисли за карантина от 14 дни за посетителите от чужбина
Франция мисли за карантина от 14 дни за посетителите от чужбина

Строги ограничения против пандемията

Той разясни, че медицинският му екип наново е прегледал резултатите на 24 пациенти с респираторни инфекции , които са били с отрицателна проба за грип или други коронавируси през декември и януари и измежду тях е мъж, който е с позитивна проба за Covid-19.

Пациентът е тестван на 27 декември - един месец преди да бъдат доказани първите случаи, означи Коен и добави, че пробата е още един няколко пъти, с цел да се удостовери резултатът. Коен посочи, че той и сътрудниците му са провели тест за ковид на проби, събрани през декември.

Пациентът е бил болен в продължение на 15 дни и е заразил двете си деца, само че не и брачната половинка си, която е работила на рибен щанд в супермаркет.
 Марин льо Пен счита за голословно отварянето на учебните заведения във Франция преди септември
Марин льо Пен счита за голословно отварянето на учебните заведения във Франция преди септември

Невъзможно е да бъде наложено на дребните деца и младежите да съблюдават физическа отдалеченост

Жена му не е имала допир до рибни артикули от Китай.

Експертът сподели, че мъжът може да е " нулевият пациент ". Мъжът и децата са се възстановили и са в положително здраве.

Първите доказани случаи на инфектирани с ковид в света са в Ухан, Китай, от декември 2019 година

Във Франция има повече от 168 000 инфектирани и близо 25 000 умряли.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 3,3 милиона доказани случая, а умрелите са повече от 238 000. Регистрирани са случаи допълнително от 200 страни и територии. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 3,5 млн. случая и над 247 000 умряли в 187 страни, възстановили са се повече от 1,1 млн. души.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР