Първият семинар за 2024 г. от Националната кампания Стоян Саладинов“

...
Първият семинар за 2024 г. от Националната кампания Стоян Саладинов“
Коментари Харесай

Първият семинар за 2024 г. от Националната кампания „Стоян Саладинов“ е в Кюстендил

Първият семинар за 2024 година от Националната акция „ Стоян Саладинов “ ще се организира в Кюстендил! Шестият семинар от Националната акция „ Стоян Саладинов “ – и първи семинар за 2024-а година, ще се организира в Кюстендил.

Домакин на събитието е Община Кюстендил. Датата е 18 януари /четвъртък/, а мястото е стадион „ Осогово “. Вратите за всички гости в залата ще бъдат отворени в 14:30 ч., а формалният старт на семинара ще бъде даден тъкмо в 15:00 ч.

Събитието ще стартира с встъпителни думи от патрона на акцията Стоян Саладинов – нееднократен първенец по битка, самбо, джудо и карате и един от емблематичните родни треньори по бойни спортове.

След края на спортната си кариера Саладинов става командос. Над 20 години е бил треньор на профилирания отряд за битка с тероризма, като дава отговор за специфичната и физическа подготовка на командосите.

Участието си в идния семинар в Кюстендил към този момент са удостоверили

- бронзовата медалистка на Олимпиадата в Токио – Евелина Николова;

- президентът на Българската федерация по самбо и троент международен първенец – Росен Димитров;

- международният отличник по бойно самбо – Румен Димитров;

- 10-кратната европейска шампионка и 6-кратна международна – Мария Оряшкова;

И още куп наши отличници от Европейски и международни шампионати във всички бойни дисциплини.

Специален посетител на събитието: Армен Назарян!

Националната акция „ Стоян Саладинов “ се организира с благотворителна цел, а идеята на акцията в Кюстендил е в поддръжка на самодейността “Заедно за бебе Марти ” и всички събрани средства по време на семинара ще бъдат безплатно предоставени на фамилията на детето.

Препоръчителният вход за достъп до демонстрацията е на стойност от 10 лева Той няма наложителен темперамент. Всеки присъстващ може да реши дали желае да поддържа Мартин и на каква стойност да бъде равносилна тази поддръжка. За задачата, на входа на залата ще бъдат позиционирани кутии за набиране на средствата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР