Първият предварителен кандидатстудентски изпит по математика за прием в бакалавърските

...
Първият предварителен кандидатстудентски изпит по математика за прием в бакалавърските
Коментари Харесай

Първият предварителен кандидатстудентски изпит по математика ще се състои в Техническия университет в София

Първият прелиминарен кандидатстудентски изпит по математика за банкет в бакалавърските специалности на Техническия университет (ТУ-София) ще се състои на 30 март от 9:00 ч. в ТУ-София и в неговите филиали в Пловдив и Сливен, заяви пресцентърът на висшето учебно заведение.

За академичната 2024/2025 година кандидат-студентите могат да избират сред над 65 специалности. Техническият университет в София е водещото висше техническо учебно заведение в страната и района, и предлага висококачествено обучение в най-модерните и перспективни посоки на инженерно-техническите науки. ТУ-София е част и от Европейския софтуерен университет EUt+, алианс от девет университета и ще даде опция на своите студенти за образование по общи стратегии в разнообразни кампуси, и за издаване на европейска тапия.

Техническият университет в София и тази година провежда онлайн кандидатстудентски студиа, които всяка седмица се излъчват в YouTube канала на висшето учебно заведение. По време на онлайн срещите декани, преподаватели и изявени студенти показват специалностите на 14-те факултета на ТУ-София, на неговите филиали и на два колежа, и на опциите за сполучлива професионална реализация.

Поредицата от предварителни кандидатстудентски изпити продължава през април. На 6 април от 9:00 ч. в Техническия университет София ще се състоят предварителните кандидатстудентски изпити по британски и немски език, а във филиала в Пловдив - по британски език. 

На 6 април от 9:00 ч. в Техническия университет в София ще се състои и прелиминарен изпит по " Рисуване ", а на 7 април от 9:00 ч. - по " Композиция ". С конкурсните изпити по изобразяване и по комбинация се кандидатства за специалността " Инженерен дизайн ", а сполучливото полагане на изпит по непознат език е належащо за банкет в специалностите с образование на британски и немски език.

Предварителни кандидатстудентски изпити по математика ще се състоят и на 13 април във Варна, Дупница, Кърджали, Монтана, Плевен, Разград и Стара Загора, а на 27 април - в Бургас, Велико Търново, Враца, Правец, Сандански, Смолян, Търговище и Хасково.

Подробна информация за кандидатстудентската акция за 2024/2025 година, може да се откри в уеб страницата на ТУ-София, на адреса: https://priem.tu-sofia.bg/.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР