Първият полет със 166 пасажери от Израел на борда кацна

...
Първият полет със 166 пасажери от Израел на борда кацна
Коментари Харесай

Първите за сезона израелски туристи кацнаха

Първият полет със 166 пасажери от Израел на борда кацна в четвъртък вечер на варненското летище, съобщи БГНЕС. Сред чужденците има и представители на израелските медии, които да се срещнат с родното Черноморие в изискванията на коронакриза.

Полетите от Израел до Варна са обновени и ще се правят по веднъж дневно, като се изключи събота, осведомят от “Фрапорт ”. Планирани са 19 полета по маршрут Тел Авив – Варна до края на август и 60 полета през месец септември.

На летище Бургас пък полетите от и до Израел ще стартират на 23 август и ще се извършват един път дневно до края на месеца. През септември ще има полети от четвъртък до неделя, а от началото на месеца и България Ер ще стартира да обслужва дестинация Тел Авив.

БГНЕС напомня, че от 18 август израелските управляващи анулираха условието за 14-дневна карантина за идващите от България жители. Гражданите, идващи от Израел в България, също не се подлагат на карантина у нас.

Израел е основен пазар за българския туристически бизнес. Страната ни е посещавана от над 300 000 израелски туристи всяка година, които обичат както нашите черноморски, по този начин и зимни курорти. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР