Първият официален тийзър на Домът на дракона бе представен за

...
Първият официален тийзър на Домът на дракона бе представен за
Коментари Харесай

Първи трейлър за предисторията на Игра на тронове /Видео/

Първият формален тийзър на " Домът на дракона " бе показан за първи път като част от днешното събитие за пускане на стрийминг услугата HBO Max в Европа. Базиран на „ Огън и кръв “ на Джордж Р. Р. Мартин, сериалът, чийто сюжет се развива 200 години преди събитията от „ Игра на тронове “, споделя историята на Дом Таргариен. Ko-създател и изпълнителен продуцент на сериала е Джордж Р. Р. Мартин, Роналд Кондал извършва същите длъжности плюс тази на сценарист. Режисьор е Мигел Сапочник.

Тийзърът включва първите публични фрагменти от дълго чакания сериал с към този момент оповестените артисти, както и още: Уил Джонсън като сер Вемонд Веларион - по-малкият брат на Корлис Веларион, Джон Макмилан като сер Ленор Веларион - наследник на Корлис Веларион и Ренис Таргариен, Тео Нейт като младия сер Ленор Веларион - наследник на Корлис Веларион и Ренис Таргариен, Савана Стейн като лейди Лена Веларион - щерка на Корлис Веларион и Ренис Таргариен.



HBO Max, стрийминг платформата на WarnerMedia, за пряк абонамент от консуматори ще бъде налична за гледане в 20 страни. HBO Max събира на едно място за първи път в Европа най-хубавото от света на заниманията, свързани с филми, детски стратегии, риалити формати и истински сериали от Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network и Max Originals. Услугата заменя съществуващата платформа HBO GO.

Новата стрийминг услуга ще започва първо в Швеция, Дания, Норвегия, Финландия, Испания и Андора на 26 октомври 2021 година, а няколко месеца по-късно и в Централна и Източна Европа и Португалия. Плановете за 2022 година включват старт на HBO Max на седем нови пазара: Холандия, Турция, Гърция, Исландия, Естония, Латвия и Литва. Така доникъде на 2022 година HBO Max ще е налична на 27 територии в Европа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР