Първият ден от новата година в България ще се характеризира

...
Първият ден от новата година в България ще се характеризира
Коментари Харесай

Синоптиците ни довършиха. С какво време пристига Нова година

Първият ден от новата година в България ще се характеризира с най-вече слънчево време. Ще бъде съвсем безшумно или със слаб вятър от западната четвърт. Сравнително топло за интервала с оптимални температури сред 11 и 16 градуса, малко по-ниски в регионите с трайна мъгла, в София - към 13 градуса.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Сутринта тук-там видимостта ще бъде понижена. Почти безшумно време. Максималните температури ще бъдат 12-14 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
-->
В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб северен, по високите и открити елементи - сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 11, на 2000 метра - към 5 градуса.

В понеделник времето ще се задържи топло за интервала и най-вече слънчево. Сутринта тук-там в низините и котловините ще има мъгла или ниска облачност, само че след обяд съвсем на всички места видимостта ще се усъвършенства, а облачността ще се раздира до слънчево. Ще бъде съвсем безшумно или със слаб вятър от запад-югозапад. Минималните температури ще са най-вече сред 0 и 5 градуса, оптималните - сред 11 и 16.

Във вторник вятърът ще се ориентира от северозапад, в Дунавската низина ще се усили. Облачността ще се усилва, вероятността за превалявания е дребна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР