Първият български уеб тийн сериал се пренася на телевизионния екран.

...
Първият български уеб тийн сериал се пренася на телевизионния екран.
Коментари Харесай

Не така, брат!“ с телевизионен дебют по KINO NOVA

Първият български уеб тийн сериал се придвижва на телевизионния екран. След като завоюва сърцата на онлайн почитателите във,прави огромна крачка към феновете пред дребния екран с 4 епизода от първи сезон всяка неделя от 18.00 ч. в ефира на KINO NOVA. „ Не по този начин, брат! “ е първата българска уеб поредност и една от най-успешните продукции на 7Talents .
 Дидо и Мишо NOVA
За своите 6 сезона, генерира над 35 милиона гледания на всички платформи и над 175 хиляди почитатели във Vbox7, Instagram, Фейсбук и Youtube. През 2017 година планът бе отличен с премията “Златен чадър ” за най-хубав уеб сериал на интернационалния медиен фестивал Mediamixx. Успехът на плана води и до реализацията на книга към сериала - „ Дневникът на Мишо “, като изданието става №2 в класацията по продажби на най-големите книжарници в седмицата на издаването си. Освен книгата, 7Talents издава и песента – на Надя Петрова и Иван Тишев, която се трансформира в саундтрак на уеб сериала и досега е с над 1.3 милиона гледания онлайн.
 Беатрис и Дидо NOVA
Историята на наблюдава перипетиите на основния воин Мишо (Мино Караджов), който с лекост взема решение комплицирани задания, само че не може да заприказва момиче без да получи гласовит пестник. В задачата за създаване на верния метод към нежната половинка е забъркан по-големият брат – Дидо (Иван Тишев). Той пък е звездата на учебното заведение, а приятелката му Беатрис (Надежда Петрова) е красива, привлекателна и амбициозна. Комичните обстановки в стартират с скъпите препоръки на Дидо на тематика „ Как да завладееш женското сърце “. За да завоюва вниманието и сърцето на красивата си съученичка – Виктория ( в ролята е Йоанна-Изабелла Върбанова), Мишо прецизно следва напътствията на брат си.-->
 Вики и Мишо NOVA
В какви неловки обстановки изпада Мишо в процеса на промяна от първенец към сваляч? Кой е най-прекият път към женското сърце съгласно Дидо? Какви секрети крие Виктория? Не пропускайте да видите отговорите в първи сезон на най-влиятелния справочник за оцеляване на младежи и родители -, всяка неделя от 18.00 ч. по KINO NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР