Първият Аватар предизвика истински фурор в кината през 2009 г.

...
Първият Аватар предизвика истински фурор в кината през 2009 г.
Коментари Харесай

3 причини защо Аватар 2 няма никога да победи Отмъстителите: Краят

Първият " Аватар " провокира същински възторг в кината през 2009 година – освен поради невероятната история, само че и поради революционните специални резултати, които превърнаха филма за омагьосващите сини създания в шедьовър.

Лентата потегля по кината в 2D и 3D формат, както и в новия тогава IMAX 3D. Работата по кино лентата стартира още в далечната 1994 година, когато написа сюжет от 114 страници, като фотосите е трябвало да стартират след завършването на " "  и да приключат през 1999 година Според режисьора обаче " било належащо филмовата технология да навакса ", с цел да може планът да се осъществя съгласно упованията му. Още когато филмът излиза, Камерън декларира, че в случай че има триумф, той е подготвен за още две продължения. 



Успехът на първия филм е неоспорим, като продължението, макар че се бави повече от 10 години, е доказано. Очаква се премиерата да е на 17 декември 2021 година, но дали " Аватар 2 " ще счупи върха на предшественика си? Особено през днешния ден, когато на хоризонта се появи " " и измести " Аватар " от челното място на най-печеливш филм в Холивуд? 

" Аватар " има почитатели, само че няма същинска " почитател група "

Така е, всички са гледали " Аватар ", само че познавате ли някого, който би желал да се преоблече като едно от шестметровите хуманоидни същества – На`ви? Кой е толкоз разпален, че да научи езика им? А знаете ли, че особено за кино лентата доктор Пол Фромър, професор по филология в Университета на Южна Калифорния, е създал изцяло нов, особено предопределен за На'ви. Впоследствие е измислил дори и граматиката на новия език, метода на наречие и писане. А виждали ли сте някой на Comic Cons да бъде в ролята на  " сините хора "? Тази давност е наистина  странна, защото " Аватар " беше феномен. И когато за пръв път излезе, някои хора бяха толкоз възторжени от света на Пандора, че даже се нуждаеха от терапия, с цел да се оправят със света, който ни заобикаля. 

И още....  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР