Първия си сериозен тест ще имат от началото на пролетния

...
Първия си сериозен тест ще имат от началото на пролетния
Коментари Харесай

Преди дербито Миньор - Хебър

Първия си сериозен тест ще имат от началото на пролетния полусезон в събота футболистите на Хебър. Утре от 15 часа те ще гостуват на Миньор (Перник) в среща от 20-ия кръг на шампионата в трета Югозападна футболна лига. 

 Мачът се явява самобитен рубикон и за двата тима. Домакините, които се славят като извънредно негостолюбив хазаин, позволиха малко предстояща загуба на своя стадион преди две седмици от Банско с 0-1 и в този момент ще гонят реванш пред претенциозната си аудитория непременно. Хебър е задоволителен дразнител за " чуковете " с второто си място в класирането. Освен това перничани имат да си връщат и за есенната загуба в Пазарджик с 0-1. 

 Треньорът на Миньор (Перник) Николай Тодоров - Кайзера ще бъде лишен от услугите на двама свои футболисти за дербито с Хебър. 

Заради получен червен картон в отминалия кръг семейството на перничани на стадиона на Мира ще пропусне Виктор Райчев. Той има да изтърпява глоба от 1 мач. 

За насъбрани 5 публични предизвестия борбата с пазарджиклии от трибуните ще изгледа и Лъчезар Георгиев, който също беше осъден за 1 среща.

 Хебър също ще гони цялостен триумф в мача си против Миньор. При гостите няма осъдени футболисти. Треньорът Танчо Калпаков ще бъде лишен от услугите на контузените Ангел Лачов и Петър Дебърлиев. Останалите са на " бойна нога " за мача в Перник.

В тима от Пазарджик са наясно, че възможен триумф против коравия Миньор ще даде мощен психически подтик на " зелените " в борбата за челото. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР