Първите три епизода от сериала, наречен Harry&Meghan бяха пуснати на

...
Първите три епизода от сериала, наречен Harry&Meghan бяха пуснати на
Коментари Харесай

Край с КАРИЕРАТА на Меган Маркъл? Подигра се ЖЕСТОКО със семейството на Хари

Първите три епизода от сериала, наименуван " Harry&Meghan " бяха пуснати на 8-ми декември в Нетфликс. Още преди премиерата на документалната поредност изказванията на Меган Маркъл и държанието ѝ в епизодите породиха бурни реакции.

В новия епизод Меган Маркъл описа по какъв начин се е срещнала с кралица Елизабет II и сподели по какъв начин ѝ се е поклонила. Докато говореше, до нея седеше Хари, който явно се усещаше доста неловко. Той единствено се усмихна малко.

Меган се среща с кралицата на обяд в Роял Лодж в Уиндзор, малко откакто тя и херцогът на Съсекс разкриват, че се срещат през 2016 година Елизабет II е първият член на кралското семейство, който се среща с херцогинята.

" Тя не знаеше по какъв начин се разви всичко. Подобна система беше потрес за нея ", сподели Хари, а по-късно Меган продължи, смеейки се: " Мисля, че е сюрреалистично. " Каза ми: „ Сега ще се срещнеш с баба ми “. Не знаех, че ще я срещна до няколко минути преди самата среща. Отидохме до Роял Лодж за обяд и Хари сподели: „ О, моята баба е тук, тя ще бъде там след църквата “. Той ме попита: „ Знаеш да се кланяш, нали? “ Мислех, че се майтапи. "

Меган съпостави срещата с кралицата със средновековни събития, т.е. с това, което се демонстрира в американския спектакъл " Medieval Times ", където се играят средновековни игри и борби.

If Meghan can so snidely mock meeting the late Queen for the first time, imagine what would have been said if she’d been allowed to travel to Balmoral on the Queen’s last day.
— Countess Commonwealth (@CountessCommon1)
" Как обясняваш това на хората? Как обясняваш, че би трябвало да се кланяш на баба ми? Как обясняваш това, изключително на някой от Америка? Това е необичайно ", добави Хари.

Херцогинята акцентира, че към този момент схваща, че това е значим въпрос и че американците ще го схванат, тъй като имат спектакъл " Medieval Times ".

„ Поклоних се и споделих: „ Радвам се да се срещнем, Ваше Височество “. Беше толкоз интензивно. И когато тя си потегли, Евгения, Джак и Фърги ми споделиха: „ Беше страхотна “. Благодарих им. Не знаех какво върша. "

Много хора, измежду които специалисти и осведомени с кралския етикет считат, че отношението на Меган към великобританските обичаи е присмехулно и повече от обидно. И точно това видео провокира голям брой негативизъм към някогашната актриса. В третия епизод на поредицата Меган разкри, че е трябвало да търси в Google думите на английските национални химни, само че не е посещавала „ натоварен курс “ по кралски етикет, както считат тези, които мислят, че е била доста готова, когато е почнала връзката си с Хари.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР