Първите стъпки на Кера и малкия Мартин в големия град,

Първите стъпки на Кера и малкия Мартин в големия град, ...

Бягство, отмъщение и престъпления в новите епизоди на „Пътят на честта“.


Първите стъпки на Кера и малкия Мартин в големия град, трудните решения на Бонка и противоречията в семейството на Калоян ще бъдат в центъра на новите епизоди на „Пътят на честта“ от понеделник до четвъртък в 22:00 ч. по NOVA.

В ролята на най-близката приятелка на Кера в София - Люба, ще влезе младата актриса Илиана Коджабашева, която тази година беше номинирана за главна женска роля на престижните театрални „Аскеер“.

Последствията от разцеплението на фамилията в Царево ще предизвикат сътресения в предстоящите епизоди, които зрителите ще видят тази седмица от 22:00 ч. по NOVA. Властната Бонка няма да намери спокойствие след изчезването на снаха си Кера и любимия си внук. Погребението на сина ѝ и липсващото тяло ще бъдат един от първите проблеми, пред които ще се изправи. След бягството на Кера и Мартин ще стане ясно и кой е блъснал Лазарина, което ще се превърне в преломен момент за един от героите.

Зрителите пред малкия екран ще наблюдават завръщането на Киро Християнина в София, което е белязано от още едно убийство - този път на жена.

Каква е връзката на мистериозния образ със семейството на Калоян и дали скоро ще стигне до най-близките му хора – зрителите ще разберат в предстоящите епизоди на „Пътят на честта“. Семейството на Калоян също ще се изправи пред поредица от предизвикателства. Въпреки успехите в бизнеса, съпругата му Анелия остава равнодушна към големия подарък, който ще получи, което ще създаде напрежение в дома им.

Пътят на честта сериал NOVA NOVA

„Постарали сме се да въвлечем зрителите в заплетен сюжет, в който всеки българин да види нещо от себе си. Уважението ни към всички, които следят историята е голямо – затова и се постарахме да създадем плътни психологически образи“, споделя в интервю за Vesti.bg сценаристът на сериала Милена Фучеджиева.

Всичко за „Пътят на честта“ и неговите герои може да следите на страницата на NOVA, както и във Facebook.
.month-theme .image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември 15-ти септември е, а аз вече не съм дете... Обратно в час 15-ти септември е, а аз вече не съм дете... Как да накараме децата да хапват здравословно – мисията възможна! Обратно в час Как да накараме децата да хапват здравословно – мисията възможна! Време е за детска градина: ето как лесно да адаптираме себе си и малките Обратно в час Време е за детска градина: ето как лесно да адаптираме себе си и малките Прочети още
 

Източник: edna.bg