Първите стъпки на Кера и малкия Мартин в големия град,

...
Първите стъпки на Кера и малкия Мартин в големия град,
Коментари Харесай

Бягство, отмъщение и престъпления в новите епизоди на „Пътят на честта“

Първите стъпки на Кера и дребния Мартин в огромния град, сложните решения на Бонка и несъгласията в фамилията на Калоян ще бъдат в центъра на новите епизоди на „ Пътят на достойнството “ от понеделник до четвъртък в 22:00 ч. по NOVA .

В ролята на най-близката другарка на Кера в София - Люба , ще влезе младата актриса Илиана Коджабашева, която тази година беше номинирана за основна женска роля на влиятелните театрални „ Аскеер “ .

Последствията от разцеплението на семейството в Царево ще провокират разтърсвания в идните епизоди, които феновете ще видят тази седмица от 22:00 ч. по NOVA. Властната Бонка няма да откри успокоение след изгубването на снаха си Кера и обичания си внук. Погребението на сина ѝ и изчезналото тяло ще бъдат един от първите проблеми, пред които ще се изправи. След бягството на Кера и Мартин ще стане ясно и кой е блъснал Лазарина, което ще се трансформира в повратен миг за един от героите.

Зрителите пред дребния екран ще следят завръщането на Киро Християнина в София, което е белязано от още едно ликвидиране - този път на жена .

Каква е връзката на мистериозния облик със фамилията на Калоян и дали скоро ще стигне до най-близките му хора – феновете ще схванат в идните епизоди на „ Пътят на достойнството “. Семейството на Калоян също ще се изправи пред поредност от провокации. Въпреки триумфите в бизнеса, брачната половинка му Анелия остава равнодушна към огромния подарък, който ще получи, което ще сътвори напрежение в дома им.

 Пътят на достойнството сериал NOVA NOVA

„ Постарали сме се да въвлечем феновете в безизходен сюжет, в който всеки българин да види нещо от себе си. Уважението ни към всички, които наблюдават историята е огромно – по тази причина и се постарахме да създадем плътни психически облици “ , споделя в изявление за Vesti.bg сценаристът на сериала Милена Фучеджиева .

Всичко за „ Пътят на достойнството “ и неговите герои може да следите на страницата на NOVA, както и във Фейсбук.
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  15-ти септември е, а аз към този момент не съм дете... Обратно в час 15-ти септември е, а аз към този момент не съм дете...  Как да накараме децата да хапват здравословно – задачата допустима! Обратно в час Как да накараме децата да хапват здравословно – задачата допустима!  Време е за детска градина: ето по какъв начин елементарно да приспособяваме себе си и дребните Обратно в час Време е за детска градина: ето по какъв начин елементарно да приспособяваме себе си и дребните Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР