Първите силиконови импланти на плеймейтката Джулиана Гани се търгуват на

...
Първите силиконови импланти на плеймейтката Джулиана Гани се търгуват на
Коментари Харесай

Сериозно ли: Продават силикона на Джулиана Гани на битака

Първите силиконови импланти на плеймейтката Джулиана Гани се търгуват на битака за 60 лева на промоция. Родна медия написа, че през уикенда имплантите са билиатракцията на битака в столичния квартал „ Малашевци “.
                             

Първоначалната им цена е била 40 лева, само че при покупка на целия комплект продавачът оповестил промоция - отстъпка от цели 20 лева

Гани е споделила пред екип на медията, че още преди години е дарила силикона с благотворителна цел. „ Нямам визия за какво са си разрешили да ги препродават “, коментирала Джулиана.
 
                             

Преди години тя подмени имплантите с двойно по-големи и даде обещание, че ще подари към този момент употребяваните от нея на друга жена в потребност. Известно време те били съхранявани в дома й, само че по-късно били дарени. С помощта на медиатор.

В момента Джулиана Гани има по-големи - 1000 кубика силиконови импланти. Джулката стана неотдавна мама за повторно, само че към този момент не счита да сменя силикона... „ Не са ми мръднали! Бомба са “, разяснява пред „ Телеграф “ плеймейтката.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР