Първите откъси от новата книга на Боб Дилън Философия на

...
Първите откъси от новата книга на Боб Дилън Философия на
Коментари Харесай

Откъси от новата книга на Боб Дилън бяха публикувани в САЩ


Първите фрагменти от новата книга на Боб Дилън " Философия на актуалната ария " разгласява в. " Ню Йорк таймс ", заяви Агенция Франс Прес.

Книгата ще излезе в Съединени американски щати на 8 ноември. Това е първата книга, която Дилън издава след записките си " Хроники, том 1 " от 2004 година Тя алманах от над 60 есета за песни, композитори и текстописци, на които се възхищава. 

Есетата са отдадени на музиката, на изкуството на писането на песни и мелодии, само че в действителност са медитации и разсъждения за човешките положения, се показва в известие от издателство " Саймън енд Шустър ". 

В оповестените фрагменти от в. " Ню Йорк таймс " 81-годишният стихотворец и музикант размишлява върху класики на Франк Синатра ( " Strangers in the Night " ) и група " Ху " ( " My Generation " ). Дилън отдава респект на Франк Синатра и неговото " витално дихание, нещо, което минава през вените, (...) това, което е належащо, с цел да останеш жив и да измамиш гибелта ".

Боб Дилън стартира да написа книгата си още през 2010 г. 

Фолкрок музикантът, който се появява за първи път на нюйоркската сцена при започване на 60-те години на предишния век, е продал повече от 125 милиона албума по целия свят и на 81 години към момента изнася концерти. Настоящото му турне ще продължи до 2024 година

През 2020 година той издава 39-ия си студиен албум " Rough and Rowdy Ways ", оценен високо от рецензията.

Боб Дилън завоюва Нобелова премия за литература през 2016 година " за основаването на нови способи на поетично изложение в границите на великата традиция на американската музика ", добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР