Първите израелски туристи, които ще посетят община Чирпан ще дойдат

...
Първите израелски туристи, които ще посетят община Чирпан ще дойдат
Коментари Харесай

Кметът на Чирпан се срещна с посланика на Израел у нас

Първите израелски туристи, които ще посетят община Чирпан ще дойдат от българското Черноморие след дни, това разискаха  на среща в София кметът на Чирпан Ивайло Крачолов и посланика на Държавата Израел Н. Пр. Йорам Елрон.

Двамата разговаряха за  възможностите на съдействие,  като акцентът бе партньорство в сферата на  туризма.

Впечатлен от естествените дадености на община Чирпан, от музеите, празничните събития и винарните, дипломатът дефинира Чирпан като „ лавандуловата столица “ на България и акцентира насладата си от визитата край лилавите плантации. В срещата взе участие и представителят на туристическа браншова организация на Израел Цачи Самия, който презентира в Международния конгрес в Чирпан ползите на пътуващите в България свои сънародници.

„ Вниманието на израелските туристи ще бъде привлечено от лавандулата, от най-стария манастир в Европа „Свети Атанасий “ в Златна морава и от винените турове в региона. Журналисти през септември ще посетят община Чирпан за промотирането на региона като туристическа дестинация “, сподели кметът след срещата. Той срещна Н. Пр. Йорам Елрон с значимите планове за общината и тактиката за туризъм.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР