Първите гости и участници в образователната инициатива Открито за държавната

...
Първите гости и участници в образователната инициатива Открито за държавната
Коментари Харесай

Абитуриенти от МГ Д-р П. Берон- участници в образователната инициатива на Областна администрация – Варна

Първите посетители и участници в просветителната самодейност " Открито за държавната администрация “ на Областна администрация – Варна за 2024 година, ще бъдат зрелостници от МГ " Д-р П. Берон “. Те ще гостуват на 1 февруари, от 14,00 часа в постройката на Областна администрация, на ул. " Преслав “ 26.

Каква е ролята на страната в районите, какви са механизмите за осъществяване на държавната политика в общините на Област – Варна, по какъв начин се координира работата на органите на изпълнителната власт и на техните администрации в региона, всичко това са част от тематиките, по които ще беседват младежите с регионалния шеф професор Андрияна Андреева и с нейния екип – заместител регионалните шефове Изабела Иванова и Огнян Рачев.

Образователната самодейност " Открито за държавната администрация “, която стартира предходната година, показва работата на страната и на държавните институции пред възпитаници и на студенти. Инициативата е ориентирана към одобряването на ефикасна политика в областта на гражданското обучение, за поддръжка на личностното развиване на младежите в област Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР