Първите дейности от предстоящата реконструкция на стадион Българска армия вече

...
Първите дейности от предстоящата реконструкция на стадион Българска армия вече
Коментари Харесай

Демонтаж на Армията, Септември Тервел подари стихотворение на ЦСКА

Първите действия от идната реорганизация на стадион " Българска войска " към този момент започнаха. Във вчерашния ден започва ремонт на седалките в бранш А. Част от тях ще бъдат дарени на аматьорските Септември (Тервел), Левски (Елин Пелин) и Асеновец (Асеновград), който още през декември се похвали, че ще получи 1000 броя.

" Група всеотдайни почитатели на Септември 98 се намират на " Българска войска " и смъкват седалки, които се подаряват от управлението на ЦСКА за стадион " Кан Тервел " (с голямата заслуга на представителя на фенклуб " Добрич " и наш другар и съгражданин Стефан Стефанов), за което благодарим от все сърце!

Използва се бус, с който ще се транспортира дарението, а в екипа, изпратен от Община Тервел за демонтажа, са няколко служащи. Сърдечни благодарности на всички участници в положителното дело! ", написаха от Септември Тервел на своята Facebook страница, като показаха и специфична признателност към изпълнителния шеф на клуба Стоян Орманджиев.

В същото време клубът от Североизточната Трета лигаблагодари на ЦСКА по автентичен метод, откакто посвети стих на " армейците ".

Скоро се чака да стартира реконструкцията на " Армията ". Именно поради това ЦСКА ще играе домакинските си мачове на националния стадион " Васил Левски ".

Ето какво написаха от Септември Тервел:

" Благодарим, ЦСКА...

" АРМИЯТА " се преобразява -
образ нов със визия гради
и на дребни от сърце подарява
с цел да блеснат и при тях звезди!

Ние няма да забравим
и ще славим великодушната ръка,
делото ви в рамка ще сложим
и ще впишем - " Дар от ЦСКА "!...

19 февруари 2024г.

* Специална признателност на Стоян Орманджиев от ФК " СЕПТЕМВРИ 98 ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР