Първи успех след освобождаването на Димитър Крушовски и начело с

...
Първи успех след освобождаването на Димитър Крушовски и начело с
Коментари Харесай

Защитник носи ценна победа на Банско

Първи триумф след освобождението на Димитър Крушовски и отпред с краткотрайния треньор Георги Галчев реализира Банско в Югозападната Трета лига. "Козлите ", които не бяха печелили в шампионата от единствената си победа на 17 август (5:1 против Марек) и бяха в тежка отрицателна серия, надделяха с 1:0 на своя "Свети Петър " амбициозния Оборище Панагюрище.

Гола за отбора от зимния курорт осъществя Йордан Лечов. Той не беше се разписвал повече от две години – от успеха с 3:1 над Левски Елин Пелин на 9 септември 2017-а, когато вкара два пъти.

190-сантиметровият бранител игра с превързана глава, откакто получи рана и бе шит по неотложност в Кюстендил предходната събота, и точно с нея щеше да скъса мрежата на панагюрци, засичайки центриране на Павел Головодов от ъглов удар през второто полувреме. В заключителните минути на мача той удари без топка нападателя на гостите Васил Тачев и бе изпъден.

След последния съдийски сигнал треньорът на Банско Георги Галчев ознаменува скъпите три точки с кълбо на терена. За 47-годишния експерт от Добринище, който води и ДЮШ на клуба, а се грижи и за тревата на стадиона, това бе общо трета победа отпред на "козлите " след двете класики с по 3:0 за купата на Аматьорската лига против Перун Кресна и Вихрен Сандански.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР