Първи подробности за новата жена на Кобрата. Разкри ги потребител

...
Първи подробности за новата жена на Кобрата. Разкри ги потребител
Коментари Харесай

Първи подробности за новата жена на Кобрата

Първи детайлности за новата жена на Кобрата. Разкри ги консуматор в мрежата. Той е почитател на Кобрата и се споделя Калоян Кичков. Твърди, че е виждал дамата на сърцето на Кубрат Пулев и е очарован от нея.

Откакто Кобрата разкри в изявление за Николаос Цитиридис, че освен има нова жена, само че и тя към този момент е майка на щерка му Христина, цяла България любознания коя е мистериозната дама, превзела сърцето на Пулев. В студиото на Цитиридис той ясно сподели, че е людо влюбен в тайнствената хубавица, която го прави същински благополучен. Но поради горчивия си опит с фолкдивата Андреа няма да разкрива детайлности.

Калоян Кичков обаче разсъни любознанието на страната като показа, че за него новата жена на Кобрата е една най-красивите българки, които е виждал.

 Първи детайлности за новата жена на Кобрата „ Видях я, същинска хубавица е, споделям Ви съществено, може би е най-красивата българка, която съм виждал. Не е известна или пък не съумях, да я разпозная, видях я за няколко секунди, само че Ви споделям хубост. Бе облечена напълно обикновено и думите ми не се дължат на скъпи одежди, а на естествени дадености. Косата и бе като че ли от коприна и се носеше на ляво на дясно. Беше сама и бързаше, да се качи в скъпа марка автомобил, очевидно и беше студено. Поздравления, Кубрат, ти си разкрил същинско богатство в свят, в който това е меко казано мъчно. Желая Ви фамилно благополучие, обичайте се и изградете от дребната Ви хубавица – прелестна девойка “, написа потребителят.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР