Първата ваканция на учениците ще бъде междусрочната ваканция. За жалост

...
Първата ваканция на учениците ще бъде междусрочната ваканция. За жалост
Коментари Харесай

Ясни са ваканициите на учениците през тази учебна година

Първата почивка на учениците ще бъде междусрочната почивка. За жал тя ще трае единствено един ден - на 5 февруари (сряда). След това децата ще почиват на националния празник - 3 март (вторник).
През април е пролетната почивка. Тази година за учениците сред 1 до 11 клас последният образователен ден ще бъде 10 април (петък) и ще се върнат назад в класните стаи на 21 април (вторник). Дванадесетокласниците пък ще почиват единствено за Великден - от 16 (четвъртък) до 20 април (понеделник) в това число.

Класните стаи ще останат празни и на формалните празници през май - 1-ви (петък) и 6-и (сряда). В същия месец неучебни ще бъдат още 20-и (сряда) и 22-ри (петък) - датите на матурите по Български език и литература и по втори предмет. В интервала 26-29 май ще се проведат зрелостните изпити по предметите по желание.

През юни неучебни ще бъдат 9-и (вторник) и 11-и (четвъртък). На първата дата ще се организира националното външно оценяване по Български език и литература за 7 и 10 клас, а на втората - националното външно оценяване по Математика за 7 и 10 клас.

На 17 юни (сряда) е планувано националното външно оценяване по непознат език за 7 и 10 клас, на което учениците се явяват благопожелание, заради което не е планувано денят да е неучебен. В интервала 15-19 юни ще се организира оценяването на цифровите умения на учениците от 10 клас.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР