Първата солна стая отвори врати в Кюстендил. Тя се намира

...
Първата солна стая отвори врати в Кюстендил. Тя се намира
Коментари Харесай

Първата солна стая заработи в Кюстендил

Първата солна стая отвори порти в Кюстендил. Тя се намира в Специализираната болница за рехабилитация. Лекари споделиха, че ползата на пациенти към солната терапия нараства с всеки минал ден.

Кюстендил

Солната стая е оборудвана с съвременна инсталация, която тъкмо дозира разпрашаването на здравната сол в помещението. Този тип терапия прочиства дихателните пътища от замърсители, прахуляк и други алергени, стопира възпаления в дихателните пътища, облекчава синузит, кашлица, хреми и повтарящи се вирусни инфекции.
доктор Живко Неделчев - шеф на Специализирана болница за рехабилитация - Кюстендил: Посредством вдишването на тази разпрашена сол, микронизирани частици, първо те работят отводняващо и въпреки това покачва имунитета.
Станислава Милчева е майка на две дребни деца, които постоянно боледуват. Затова решила да приложи на децата си лечението.
Станислава Милчева - родител: Кашлицата понижава, сополите стопираха към този момент. Важното е, че не тъпчем и не тровим децата с медикаменти, това е най-големия плюс, като се изключи че има усъвършенстване на признаците.
Минимум 10 солни процедури би трябвало да направи пациент, с цел да има позитивен резултат върху организма. Престоят в солната стая е от 20 до 40 минути, като най занимателно е за децата, които до момента в който се лекуват, играят като че ли са на морския бряг.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР