Първата си публична изява от две години насам направи Кевин

...
Първата си публична изява от две години насам направи Кевин
Коментари Харесай

Кевин Спейси излезе пред публика за пръв път от две години насам

Първата си обществена изява от две години насам направи Кевин Спейси. В Рим той прочете поема за боксьор, безутешен, че е изгубил в миналото блестящата си кариера. Откакто през есента на 2017 година към него бяха отправени обвинявания за полово посягане, той избягваше да се изявява пред аудитория, съобщи " Би Би Си ".

Актьорът изплува от забравата, с цел да изрецитира поемата " Боксьорът " на Габриеле Тинти в Palazzo Massimo alle Terme (част от Националния музей в Рим). В творбата попадат стиховете: " Колкото по-наранен си, толкоз по-велик си. И по-празен. Те ме използваха за забавление, хранеха се от кирливи ризи. Животът свърши за един миг ".

Изявата на Спейси става факт по-малко от три седмици, откакто прокоратурата в Масачузетс смъкна обвиняванията от артиста за полово посягане над 18-годишен юноша през 2016 година Лондонската полиция обаче продължава да проверява 6 обвинявания за полови посегателста сред 1996 и 2013 година

В Рим Спейси изрецитира 9-минутното произведение до римска скулптура, която се споделя " Боксьорът си почива ". Поемата е написана от гледната точка на боксьор, обезсмъртен в скулптура от бронз.

Поетът Габриеле Тинти сподели, че за него е чест Спейси да прочете стиховете му. " Рим те обича ", добави той.

През декември предходната година Спейси разгласява в " Ютюб " видео, в което влезе в облика на героя си от " Къща от карти " Франк Ъндърууд. " Със сигурност няма да платя цената за неща, които не съм направил ", обърна се към феновете той.

Преди по-малко от две седмици артистът навърши 60 година
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР