Първата седмица на октомври ще ни изненада. Повече за това

...
Първата седмица на октомври ще ни изненада. Повече за това
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 30 септември – 6 октомври: Първата седмица на октомври ще ни очарова в любовно отношение

Първата седмица на октомври ще ни изненада. Повече за това какво ви чака, вижте в любовния ни хороскоп.
Овен
Ако инцидентно сте се съмнявали в любовта на половинката си, в този момент ще видите, че това е било ненужно. Той или тя ще ви засвидетелства своята обич, само че вие не бъдете прекомерно властни. Връзката ви върви безпрепятствено, само че в случай че има и минимум подозрение посред ви, това ще наруши хармонията ви. За благополучие, тази седмица Марс ще окаже въздействие върху вашия партньорски бранш, което ще направи любовния климат топъл и прелестен.

Телец
Тази седмица Меркурий ще се реалокира във вашия бранш на взаимоотношенията и ще остане там много дълго време. В края на месеца той ще заеме още веднъж ретроградна позиция. Обърнете в този момент внимание на значимите въпроси с обичания човек. Ако желаете да задълбочите взаимоотношенията си ще може да го извършите с помощта на Плутон. Необвързаните Телци могат да имат положителни шансове за нова обич.
Близнаци
Ако от известно време нямате половинка до себе си, бъдете подготвени за смяна. Ще се появи някой, който ще провокира интереса ви. Марс ще се реалокира във вашия любовен бранш и има огромни индикации, че до 19 ноември с избрана персона могат да се случат чудесни неща в любовта.

Насладете се на ухажването! Ако към този момент сте обвързани ще се радвате на романтика.
Рак
За необвързаните Раци любовта ще бъде рестартирана. Плутон, владетелят на вашия сантиментален бранш, ще ви окаже своята поддръжка. Възможно е да срещнете забавна персона, която да притегли вниманието ви. Ако пък към този момент сте във връзка, по-добре не се събирайте с родственици, тъй като са вероятни кавги сред тях и половинката ви.
Лъв
Лъвовете ще се радват на мощна галактическа връзка тази седмица. Ще се намеси Марс, само че това не трябва да ви плаши. Ще може да продължите да поддържате хармонични и взаимно удовлетворяващи диалози с обичания човек. Ако пък изпитваме страсти към някого, само че нямате сериозна връзка, може да дадете знак за вашите усеща.

Дева
Девите ще имат желанието да беседват с обичания човек на дълбоки тематики. Възможно е даже да споделите огромна загадка на половинката си. Ако се срещате с някого, то ще има доста въпроси, които ще ви вълнуват. Отговорите още веднъж може да намерите с добра връзка. Като цяло седмицата ще е удобна за вас в любовен проект.
Везни
Венера е във вашия знак, което ви прави безусловно привлекателни, уважаеми Везни! Тя ще има добра позиция към Плутон, което ще ускори вашата половост. Може да се радвате на нови обожатели. В края на седмицата Марс ще влезе във вашия знак и по този начин ще се задържи до 19 ноември. Без даже да се пробвате, излъчването ви ще притегля. Възползвайте се!

Скорпион
Тази седмица любовта ще доближи своите пикове. Имате комплициран любовен проблем, любовна спекулация или пък триъгълник? Екстремно се движите през любовта, което може да докара до разпад. Комуникацията може да е напрегната без значение дали сте във връзка или някой е привлякъл вниманието ви. Ако любовта е задоволително мощна ще съумеете да преминете през компликациите.
Стрелец
Марс, владетелят на вашия сантиментален бранш, ще промени играта в любовния ви живот. Необвързаните представители на зодията е допустимо да стартират връзка с някой прочут, другар. За обвързаните Стрелци ще е малко по-сложно, тъй като може да се окаже, че нещо премълчават от половинката си. Какво се случва?

Козирог
Плутон ще окаже въздействие на вашия зодиакален знак, което ще направи интензивна любовта. Любимият човек ще забележи вашата угриженост и предпочитание да контролирате нещата и това несъмнено му харесва. Но това, което в действителност ще се усъвършенства са вашите интимни моменти в спалнята.
Водолей
Марс ще направи по този начин, че Водолеите ще имат опцията да се насладят на полови завършения. Това ще важи за тези, които нямат сериозна връзка, само че и за обвързаните представители на зодията. Ако към този момент си имате сериозна половинка, ще продължите да развивате връзката ви.
Риби
Очаквайте сексуален поврат в половия ви живот! Гореща любовна седмица ви чака, Риби! Насладете ѝ се.
Инфо: az-jenata

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР