Първата роза в Ергенът“ бе приготвена за Теа. Всички момичета

...
Първата роза в Ергенът“ бе приготвена за Теа. Всички момичета
Коментари Харесай

Алек застана срещу обидите и скандалите в „Ергенът“: Изхвърли Теа

Първата роза в „ Ергенът “ бе приготвена за Теа. Всички девойки недоумяваха по какъв начин може да е първа след грандиозния скандал, който развихри с Виктория. Ергенът обаче постави розата настрани и сподели на актрисата: " Вярвам, че времето ни тук завърши. " Теа не можеше да повярва какво се случва.

" Защо? ", питаше тя Алек. " Наистина ли загърбва всичко, което се случи посред ни, в действителност ли няма значение за него? ", разяснява Теа.

Алек обаче бе безапелационен. Виктория разяснява, че той за следващ път взима заслужено решение. Тя стана жертва на словесните нападки на Теа, която бе една от най-големите скандалджийки в имението. Сблъсъците с Барбара и Виктория стигнаха до такава степен, че се наложи продукцията да се намеси.

Теа Добрева е от София и се показва с артистичния си псевдоним Теа де Анджелис.Тя e професионален танцьор, модел и DJ. Слуша единствено техно музика, закърмена е в нея. Следва „ спектакъл “ в Нов български университет. Развива се в няколко креативен посоки. Смята, че е родена да бъде на сцена. Е, присъединяване и в „ Ергенът “ най евентуално ще й проправи път към славата. Нали за това с борят всички девойки?

 

Източник: hotnews.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР