Първата ракета в света при мъжете все още не е

...
Първата ракета в света при мъжете все още не е
Коментари Харесай

СНИМКИ: Тя не крещи пламенно в негова защита, но е истинската опора на Джокович

Първата ракета в света при мъжете към момента не е оставил проблемите зад тила си, откакто се забърка в скандал при идването си в Австралия за присъединяване в Откритото състезание на страната. Той обаче се радва на цялостната поддръжка на фамилията си - майка му, брат му, чичо му и най-много татко му нееднократно се изрекоха в негова отбрана.
Но същинската мощ до звездния тенисист е неговата брачна половинка Йелена, с която споделят обич съвсем през половината си живот. Двойката подписа брак през 2014 година, само че в действителност двамата са гаджета от 8 години преди да си кажат съдбовното " да ".
Сайтът описа историята на хубавата Йелена и на връзката ѝ с Новак. От обявата научаваме още, че сръбкинята, която роди на тенисиста две деца, е получила образованието си в Италия и Монако и известно време е живяла на Ботуша.

Освен това госпожа Джокович има разностранни ползи - има блог, обича пътешествията и ръководи благотворителната организация на звездата. Но най-важното, което научаваме в публикацията, че Ноле през половината си живот се радва на нейната безусловна поддръжка.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР