Първата ракета на българския тенис Григор Димитров, който се представи

...
Първата ракета на българския тенис Григор Димитров, който се представи
Коментари Харесай

Григор вече 9-и в световната ранглиста: Не спечелих, но се чувствам като победител

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров, който се показа почтено в огромния край на тенис шампионата от сериите „ Мастърс 1000 “ в Маями, приказва след провалянето си от Яник Синер с 3:6, 1:6. Гришо призна, че се усеща победител, макар че е изгубил във финала, защото мъчно играе в Маями.

„ Яник, поздравления за теб и твоя тим. Това беше необикновено начало на година. Невероятен тенис. Поздравления за Яник Синер. Днес нямаше по какъв начин да се опълчва, само че желая да се насладя на момента, тъй като този шампионат беше сложен за мен през годините, само че най-сетне се оправих добре “, стартира Григор Димитров.

„ Ето ни тук още една година. Макар да не съм победител, през днешния ден се усещам като спечелил мача поради поддръжката на публиката. Бяха дълги 2 седмици, само че аз съм признателен. Ние също сме спечелили през днешния ден, аз и моя тим, уповавам се следващата година да създадем идната крачка “, съобщи още първата ракета на българския тенис.

Една от най-големите звезди в шоубизнеса Шакира следи онлайн финала на Мастърса в Маями сред Григор Димитров и Яник Синер.

Колумбийката бе видяна на трибуните, като отдели време да се снима с млад почитател, носещ фланелка на националния тим на Аржентина.

През седмицата шампионатът бе посетен от звезди като Майк Тайсън, Джими Бътлър, Дейвид Бекъм и Серина Уилямс.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР