Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров ще

...
Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров ще
Коментари Харесай

Григор Димитров ще си партнира на двойки с французина Никола Маю на турнира в Ротердам

Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров ще бъде сътрудник на двойки с французина Никола Маю на шампионата АТП 500 в Ротердам, който стартира идната седмица, заяви френският вестник " Уест Франс ".

През 2018 година българинът игра край на шампионата в Ротердам на сингъл, само че го загуби от Роджър Федерер, който е троент първенец там.

Жребият за самостоятелните мачове ще се тегли в петък. В шампионата ще вземат участие Стефанос Циципас (Гързия), Андрей Рубльов (Русия), Феликс Ожие-Алиасим (Канада), Даниил Медведев (Русия), Холгер Руне (Дания), Хуберт Хуркач (Полша), Александър Зверев (Германия) и Яник Синер (Италия).

Французинът е някогашен №1 в света на двойки, само че сега не е в най-хубавия интервал в кариерата си. Никола Май имаше да пази доста точки от шампионата в Монпелие, където преди година завоюва купата на двойки. Той трябваше да си партнира със сънародника си Пиер-Юг Ербер, който обаче се контузи. Следващият му сътрудник бе Вашек Поспишил, само че и канадецът се отхвърли се отхвърли в последния миг поради травма на лакътя и Маю бе заставен да не играе в шампионата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР