Първата половина на деня – бъдете сдържани във всичко. Втората

...
Първата половина на деня – бъдете сдържани във всичко. Втората
Коментари Харесай

Лъвове, днес е отличен ден за вас и в работата, и в любовта

Първата половина на деня – бъдете сдържани във всичко. Втората половина на деня - интервал на позитивна сила. Луната ще поддържа всяка активност.

Овен – Вие, които сте толкоз буйни и интензивни, ще дадете най-хубавото от себе си във всичко, което вършиме и ще се борите неуморно за това, което желаете, постигайки задачите си. Насладете се на този интервал и почувствайте вълшебната романтика, която може да донесе.

Телец – Оставате доста спокойни и прочувствено постоянни, изключително когато сте изправени пред алтернатива. Опитайте се да разгледате всички аспекти на всяко затруднение, което може да бъде сложено на пътя ви през днешния ден, съберете повече информация и вземете мъдри решения.

Близнаци – В днешния ден може да се чувствате малко уплашени. Би било добре, в случай че се занимавате с действия, които ви освобождават от непотребния стрес. Вие сте по-отворени за смяна през днешния ден и това ще е от изгода за вашия шанс.

 жена

Рак – Това, от което се страхувате, не е нещо, с което не можете да се справите. Понякога просто би трябвало да се отпуснете и да подишате надълбоко за малко. Отменете проектите си за през днешния ден, в случай че ви е натоварена програмата. Просто се фокусирайте върху себе си.

Лъв – Това е отличен ден; нещата ще се развият удобно за вас, както в персонален, по този начин и в професионален проект. Вие го заслужавате. Свободните и необвързани представители на знака, ще разцъфтят в обществена среда.

Дева – Луната ви предизвиква да бъдете практични, да имате смелостта да се занимавате с избрани действия и да не отлагате за на следващия ден това, което можете да извършите през днешния ден. Грижата за себе си би трябвало да бъде приоритет за вас.

Везни – Добър миг да излезете от инерцията, в която сте били потопени и да се захванете за работа, оставяйки се да бъдете водени от интуицията си, с цел да осъществите всички проекти, които имате.

 жена

Скорпион – Днес ще имате мощна сила през целия ден. Продължавайте да работите все по този начин и продължавайте да давате най-хубавото от себе си. Ако пътувате, проверете дали не сте не запомнили нещо.

Стрелец – Ще се изправите пред обстановките, които ви превземат със храброст и увереност и вашата вътрешна мощ няма да разреши на обезсърчението да ви завладее. Ще получите това, което желаете и това ще ви направи щастливи.

Козирог – Завършвате месеца изпълнени с жизнеспособност и убеденост, с готовност да се насладите на живота и да споделите с околните си всички хубави неща, които ориста е подготвила за вас. Във всичко, което вършиме, се оставяйте да бъдете ръководени от сърцето си.

 жена

Водолей – Може да имате шанс и благоприятни условия, от които знаете по какъв начин да се възползвате оптимално. Вашата вътрешен глас е по-засилена от всеки път и ще желаете да се впуснете в нови завършения.

Риби – Може да има затруднения в живота ви, които да ви тежат, само че също по този начин е допустимо да виждате призраци там, където ги няма. Не се затваряйте в себе си и изразявайте възприятията си. Всичко, което предприемете през днешния ден, ще се увенчае с триумф.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР