Първата подгласничка на Мис Пловдив 2019 Венцислава Тафкова заляга здраво

...
Първата подгласничка на Мис Пловдив 2019 Венцислава Тафкова заляга здраво
Коментари Харесай

Най-фотогеничната българка нагази в хотелиерския бизнес

Първата подгласничка на " Мис Пловдив 2019 " Венцислава Тафкова заляга крепко над учебниците, с цел да може да се включи в фамилния бизнес с хотелиерството. Дамата учи туризъм в Нов български университет. Тафкова има доста апетитни оферти за кариера на модел в чужбина, само че ги отхвърля, с цел да може да се концентрира върху образованието си.

Красавицата се снима за редица български фешън марки, печели и купата за най-фотогенична българка още през 2012 година. Венцислава се занимава с съвременен балет от много години, тренира интензивно и във фитнеса. Моделката показа пред " Марица ", че не се лимитира с мъчителни диети и дори постоянно си похапва сладко. Миската е обиколила доста страни по света, само че пази най-хубавите си мемоари от Италия, Турция, Гърция и Испания. В свободното си време брюнетката обича да се разхожда с другари из Стария град, Гребната база и Капана. Моделката почива през лятото на родното Черноморие, тъй като поддържа идеята " Родното море не е демоде ".

Любимата книга на Венцислава е " Подсъзнанието може всичко " на Джон Кехоу. Миската разкри, че още не е срещнала своя човек, само че мечтае за добър и образован сътрудник, който да е джентълмен, а образно висок и харизматичен. Красавицата се възхищава на персони, които се трудят интензивно, с цел да реализиран фантазиите си, като моделите Ирина Шейк, Адриана Лима и актрисата Джулия Робъртс.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР