Първата от предстоящите брошури, валидна в периода 03-09 ноември, ще

...
Първата от предстоящите брошури, валидна в периода 03-09 ноември, ще
Коментари Харесай

През ноември BILLA предлага на клиентите на лоялната си програма средно 70% повече специални оферти

Първата от идните брошури, годна в интервала 03-09 ноември, ще съдържа спомагателни страници от офертата „ 1+1 “ с част от най-търсените артикули
По случай своята 22-ра годишнина на родния пазар, BILLA България приготвя специфичен подарък за своите клиенти. От 03 ноември, в границите на 5 седмици, комерсиалната верига ще зарадва потребителите с поредност от празнични брошури под надпис „ Рожденикът черпи “. През целия интервал, броят на продуктите, включени в брошурата, ще бъде със приблизително 70% по-голям за клиентите, употребяващи BILLA Card. Ключова роля в първата листовка, част от акцията, е отредена на офертата „ 1+1 “ – „ Купи два броя на цената на един “. В интервала 03-09 ноември потребителите ще могат да се възползват от специфична оферта при закупуване на близо 80 продукта, заемащи цели 10 страници в брошурата.

BILLA непрекъснато следи трендовете в потребителското търсене, ръководена от устрема да доставя все по-разнообразни благоприятни условия за избор. В отговор на търсенето на клиентите, в акцията „ 1+1 “ веригата селектира огромен набор от артикули с високо качество на налична цена. Маркирани с тематичен знак, тези предложения обгръщат съществени категории артикули и обичани продукти – „ бестселъри “. Те включват желани марки млечни артикули, салами, захарни произведения, варива, алкохолни питиета и перилни препарати.
-->
По мотив наближаващите празници, BILLA усилва и размера на своята онлайн листовка. От началото на годината, тя включва по-голямо многообразие от специфични оферти за притежателите на BILLA Card, спрямо обичайна. Считано от месец ноември, тя ще бъде налична и със доста по-голям размер – към 34 страници, за целия интервал на акцията. Те оферират богато многообразие от атрактивни продукти на налична цена. Сред тях са свежи плодове и зеленчуци с марката „ BILLA Градини “, изкусителни сладки и солени печива от BILLA Пекарна, родно месо с обезпечен генезис от „ Българска плантация “, както и необятно портфолио от артикули от другите лични марки на комерсиалната верига – Clever, BILLA, BILLA Bio и BILLA Premium.

Пълният набор от оферти, включени в първата по ред празнична седмична листовка на BILLA, е наличен на уеб страницата на веригата:.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР