Първата ни ракета отпадна от Уимбълдън още на стартаНай-добрият ни

...
Първата ни ракета отпадна от Уимбълдън още на стартаНай-добрият ни
Коментари Харесай

Гришо пред важно решение, взима си почивка

Първата ни ракета отпадна от " Уимбълдън " още на старта

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров мъчно намираше думи след провалянето от Стан Вавринка в първия кръг на „ Уимбълдън ”. 

Григор бе очевидно отчаян и показа, че смята да си вземе малко време отвън тениса, с цел да реши каква ще е идната му стъпка. Българинът обаче акцентира, че няма място за суматоха и ще се постарае да остане положителен, пише Gong.bg.

" Нещата са такива каквито са. Работих крепко през седмицата. Просто е срамотия. Във значимите моменти той бе по-добър. Това направи разликата, а и резултатът приказва самичък по себе си ", сподели Григор Димитров на конференцията след загубата от Вавринка в Лондон.

" Сега явно ще си взема малко отмора и ще видя каква е идната стъпка.  Със сигурност няма потребност да се паникьосвам . Не съм подобен човек. Ще се опитам да остана положителен ", разяснява още Димитров.

" Ще си взема малко отмора, да оставя ракетата за малко. Има доста време. По средата на годината сме, тъй че дребна пауза няма да навреди на никой. Определено най-трудната задача е да остана положителен. Не е елементарно да гледаш мачовете по малкия екран, само че в случай че беше елементарно, нямаше да е тенис ", сподели още първата ни ракета.

" Да се прибера вкъщи постоянно е най-хубавото . Ще помисля малко. Сега не мога да мисля умерено, сърдит съм ”, призна още той.

В края на конференцията Григор Димитров отговори и на въпроси на българските публицисти, които отразяват на място „ Уимбълдън ”.

ЗАД КУЛИСИТЕ НА " РОЛАН ГАРОС ": Кой приготвя ракетите на тенис елита?

" Здравословно се усещам добре. Няма проблеми с рамото. Разбира се жалко ми, няма да го укривам. Нямам думи да опиша по какъв начин се усещам. Не желаех да изгубвам в първи кръг, само че въпреки всичко изгубих от един първокласен състезател. Но няма значение, който и да е от другата страна, би трябвало да минавам през тези мачове. Разочароващо е за мен, само че въпреки всичко и той игра добре. Заслужава да стигне по-напред ", призна Григор Димитров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР