Първата ни ракета Григор Димитров се класира за осминафиналите на

...
Първата ни ракета Григор Димитров се класира за осминафиналите на
Коментари Харесай

Димитров отвя Гомес за малко над час в Барселона

Първата ни ракета Григор Димитров се класира за осминафиналите на тенис шампионата от сериите ATP 500 в Барселона, откакто се наложи изрично над Емилио Гомес с 6-3, 6-1 за малко над игра .
Григор Димитров.
Българинът, подложен под номер 11 в главната скица, почива в първи кръг, а във втори не срещна компликации против 120-ия в международната класация представител на Еквадор, който стартира с трисетов триумф над Алберт Рамос-Виньолас от Испания. Григор се нуждаеше от единствено един пробив в откриващата част на мача, а във втория загуби един път подаването си, само че за сметка на това осъществя четири брейка, с цел да се поздрави с крайната победа.

Димитров завърши с шест аса и две двойни неточности, като вкара 64% първи сервис в мача и загуби единствено две точки на първо подаване за целия дуел.

В спор за място на четвъртфиналите нашият тенисист ще се изправи против спечелилия от мача сред осмия подложен Алекс Де Минор и руснака Александър Шевченко. Гришо има четири мача с австралиеца, като салдото е 2-2 – за последно двамата играха в Ротердам по-рано през годината и Димитров завоюва с тайбрек в третия сет. Българинът не е играл досега формален мач с Шевченко, който е 98-и в света. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР