Първата ни ракета Григор Димитров се изправя срещу Франсиско Серундоло

...
Първата ни ракета Григор Димитров се изправя срещу Франсиско Серундоло
Коментари Харесай

Григор Димитров търси четвърта победа в Лондон

Първата ни ракета Григор Димитров се изправя против Франсиско Серундоло в мач от осминафиналите на мощния тенис шампионат от сериите ATP 500 в Куинс Клъб. Двубоят сред двамата е довечера, като е четвърти в програмата на Централния корт и се чака да стартира не преди 18:30 часа българско време. Може да го гледате онлайн по MAX Sport 1.

Преди това предстоят три срещи, като в първата седмият подложен Алекс де Минор, отстранил петкратния първенец Анди Мъри, играе с Диего Шварцман, а по-късно третият в схемата Тейлър Фриц се изправя против Адриан Манарино. Първият подложен и дебютант Карлос Алкарас има за противник чеха Иржи Лехечка.

Най-добрият ни тенисист записа досега три победи в Лондон, откакто започва от квалификациите, където преодоля поредно Александър Вукич и Артур Риндеркнек в по два сета. В първи кръг от главната скица той се оправи още веднъж чисто и против финландеца Емил Руусувуори. Серундоло мина през Томи Пол на старта.

Аржентинецът и Григор не са играли между тях досега формален мач. Победителят от двойката ще срещне в четвъртфиналите един всред Алкарас и Лехечка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР