Първата ни ракета Григор Димитров отново не спести похвали за треньорския

...
Първата ни ракета Григор Димитров отново не спести похвали за треньорския
Коментари Харесай

Григор Димитров: Андре и Радек са страхотна пакетна сделка

Първата ни ракета Григор Димитров още веднъж не спести похвали за треньорския тандем, който в този момент го наставлява. В края на предходната година със препоръки стартира да се включва Андре Агаси, а преди по-малко от месец към него се причисли и Радек Щепанек.
 Григор се изтеза, само че победи Типсаревич на старта на Ролан Гарос
Според Димитров, чийто сезон е доста неуверен, двамата са го инжектирали с доза оптимизъм и се усеща ужасно сега. Българинът стартира с победа присъединяване си на " Ролан Гарос ", въпреки да мина през пет сета и повече от тричасов престой на корта срещу 317-ия в света Янко Типсаревич.

" Андре и Радек са една страхотна пакетна договорка за мен ", сподели през смях Димитров за " Франс Прес ". " Те ми инжектираха по този начин нужната доза възторг и позитивизъм. Познавам ги от доста време и имаме страхотна връзка ", показа Григор и описа по какъв начин се е стигнало до взаимната им работа.

" Започнахме да приказваме малко по-често и да обсъждаме какъв брой седмици ще са ни нужни, какъв брой седмици ще работим дружно. Сега всичко това е в предишното и действаме по проект. Андре и Радек се схващат прелестно, тъй че имам страхотна пакетна договорка ", съобщи Димитров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР