Първата кралска двойка на британската монархия на пръв поглед изглежда

...
Първата кралска двойка на британската монархия на пръв поглед изглежда
Коментари Харесай

И Уилям легна на плещите на Кейт: Принцесата се държи с мъжа си като с дете (Той избухва и вдига скандали)

Първата кралска двойка на английската монархия на пръв взор наподобява образцова. Те имат три деца и Кейт може да се назова супер майка, която се грижи за голямо  семейство, а също така изпълнява  кралските си отговорности.

Въпреки това тази идилична фамилна  картинка се оказва надалеч от действителността. Уилям има толкоз невменяем темперамент, че даже стоманените нерви на Кейт от време на време не устоят. Кралския специалист Том Куин споделя, че брачната половинка на престолонаследника се държи с него като нейно четвърто дете. Той назовава принца „ бодил в пръста на Кейт ”: „ Катрин се отнася с принца като нейно дете. Той е податлив да избухва, от време на време си протягат ръка. Това не е съвършен брак. Но в случай че някои се замерят с вази или с друга домакинска посуда,  те употребяват възглавници. Принцесата, която се държи под надзор постоянно знае по какъв начин да потуши разногласията. ”, споделя Куин, базирайки се на източници от Кенсинтън.

Двойката съблюдава златното предписание на Елизабет II, което оказва помощ. А то е, че родителите на огромни фамилии с цел да запазят брака си в никакъв случай не се оплакват, нито пък изясняват: ”Тъй като Уилям възприе маниерите на баба си, а Кейт е доста добра в това да не се оплаква,  двамата се придържат към правилото на кралицата. Те в никакъв случай не се оплакват, а когато го  вършат постоянно е премерено. ”

Двамата скоро честваха 12 г брак, а съгласно изследване те са най-обичаните членове на кралското семейство, като Катрин изпреварва брачна половинка си по известност.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР